lunabike.nl

Lunabike
Bakfiets voor hond

€ 4995

De Lunabike bakfiets is gemaakt voor ouders met kinderen en een hond, dat zie je in alles terug. De bakfiets is eenvoudig te besturen en biedt comfort en veiligheid wat alle ritten leuker maakt. Of het nu gaat om een dagelijkse rit naar school of opa en oma, of lange fietstochten. Dankzij de unieke voorklep is het in- en uitstappen van kinderen (of honden) nog gemakkelijker dan bij een auto.

Ideaal voor honden!

De Lunabike is een ideale oplossing voor honden. Dat blijkt wel uit onder andere de afmetingen. Deze bakfiets heeft een afneembaar bankje en een klep aan de voorzijde. Daarnaast past  deze elektrische bakfiets  als énige bakfiets door een standaard schuurdeur, ideaal dus als je wat minder ruimte hebt!

Ervaar het comfort van Lunabike bakfiets voor hond

Het kantelmechanisme zorgt ervoor dat de Lunabike licht meehelt in een bocht, net als een gewone fiets. Daardoor is de fiets wendbaarder en comfortabeler. Omdat je op deze elektrisch ondersteunde bakfiets toch snelheden tot 25 kilometer per uur kunt halen, is de bakfiets voorzien van krachtige hydraulische schijfremmen. Dankzij de krachtige Bafang middenmotor, heb je ook met alle kids in de bak, altijd wind mee.

Je fietst altijd lekker ontspannen dankzij de elektrische ondersteuning, maar ook de NuVinci Harmony automatische versnelling levert hier een grote bijdrage aan. Er is gekozen voor een extra sterke accu, van 720 Wh, zodat je een actieradius hebt tot 100 kilometer. De huif en Maxi-Cosi standaard zijn los bij te bestellen.

Fiets privé plan

Je kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van het Fiets Privé Plan. Met dit consumentenkrediet betaal je over een afgesproken termijn, periodiek een vast bedrag aan aflossing, rente, managementfee en kosten. Je hoeft geen aanbetaling te doen en kunt boetevrij inlossen, waardoor je minder rente betaalt. Met het Fiets Privé Plan ben je direct eigenaar van de Soci Bike. Je kunt al gebruik maken van het Fiets Privé Plan vanaf € 96,90 per maand. Meer informatie? Neem contact met ons op!

Praktische informatie

Maak een gratis proefrit!

Enthousiast geworden van de Luna bakfiets voor honden? Bel 072-7202203 en wij komen langs aan huis voor een proefrit! Onze specialisten informeren je graag over de bakfietsen, en je fiets staat al klaar voor een proefrit!