lunabike.nl

Proefrit

In onze showroom staan onze modellen voor je klaar om een proefrit te maken. Zo kun je ontdekken welke bakfiets het beste bij jou past. Neem contact met ons op en wij regelen dat je snel je proefrit kunt maken!

Proefrit aan huis

Liever een proefrit aan huis? Ook dat kan! Bij lunabike.nl helpen onze specialisten je graag met het vinden van de juiste elektrische bakfiets die bij jouw situatie past. Je kunt daarom eenvoudig en vrijblijvend een proefrit aan huis aanvragen. Vernoem hierbij alvast welke elektrische bakfietsen je aanspreken en vul je wensen in, dan weten wij precies welke bakfietsen we voor je mee kunnen nemen.

Hoe werkt het aan huis proefrijden?

Neem vrijblijvend contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen of door te bellen naar +31615050866. Samen plannen we een geschikt moment in om bij je thuis langs te komen met een aantal modellen die aansluiten bij je wensen.

Waarom een proefrit aan huis?

Wij snappen dat het in sommige gevallen niet mogelijk is om in onze showroom langs te komen. Daarom komen we graag naar jou toe! Daarnaast zijn er nog een aantal andere voordelen om te kiezen voor een proefrit aan huis.

Lunabike, de beste elektrische bakfiets

Bakfietsen zijn er twee wielen en met drie wielen. Om comfortabel met je hond, kind en boodschappen te rijden is een driewiel bakfiets vaak eenvoudiger. Omvallen voor een rood stoplicht of omdat de hond ineens een kat ziet? Met de drie wielen heb je hier geen last van. 

Er kunnen ook hondenringen worden aangebracht zodat de hond ten alle tijden in de bak blijft.

Door het uitneembare zitje, kan er snel gewisseld worden tussen hond, kind en boodschappen.

Ik wil een Proefrit aan huis!